Fiets en voetbruggen call for papers

Derde Symposium ‘Fiets+Voetbruggen‘
2 november 2017 in Amersfoort
Call for papers

Het Platform Fiets+Voetbruggen organiseert het 3de symposium over Fiets+Voetbruggen door en met u als spreker.

Opzet van het symposium
-    inhoudelijke presentaties van opdrachtgevers, architecten, constructeurs, aannemers, enz.; na elke voordracht is er gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen;
-    elk onderwerp over Fiets+Voetbruggen mag aan bod komen, mits kennisoverdracht leidend is. Deelname geeft punten voor het Constructeursregister: als toehoorder twee KE's, als sprekers vier KE's.

Hovenring
Fietsbrug De Hovenring regio Eindhoven

Werk, waar u trots op bent, kunt u delen met uw vakgenoten.

Uw bijdrage bestaat uit:
-    een voordracht van 20 minuten, gevolgd door een 10 minuten durende inhoudelijke discussie.
-    het plaatsen van een artikel van uw hand in het blad Bruggen.

Aanmelden als spreker vóór 1 juli a.s.
Onderwerpen kunnen zijn:
-    in aanbouw of gerealiseerde Fiets+Voetbruggen in binnen- of buitenland;
-    specifieke oplossingen, vormgeving of detailleringen;
-    toepassing van nieuwe materialen al dan niet in combinatie met bestaande constructiematerialen;
-    uitkomsten van gerealiseerd of onderhanden onderzoek, normering, enz..
In principe kan elk relevant onderwerp worden ingebracht.

Uw voorstel (circa 150 woorden met een aantal afbeeldingen en graag voorzien van uw cv) kunt u sturen naar de secretaris van het Platform Fiets+Voetbruggen, Heico de Lange, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Keuze door commissie.
De beoordeling van de voorstellen en keuze vindt plaats door de volgende leden van het Platform Fiets+Voetbruggen:
•    Jan de Boer, voorzitter Platform / De Boer DC
•    Joris Smits, TU Delft / RHDHV
•    Tristan Wolvekamp, BAM Infra Consult

Nadat de commissie de ingediende voorstellen heeft beoordeeld, krijgt u uiterlijk op 1 september a.s. bericht of uw voorstel wel of niet is gehonoreerd. Het symposium biedt ruimte voor 4 à 5 voordrachten met bijbehorende discussies.

Deze dag is hèt moment voor u om kennis te delen met uw vakgenoten.

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om een presentatie te houden, geef deze Call for papers s.v.p. door aan uw collega’s, alsmede de datum van het symposium.

Platform Fiets+Voetbruggen
Nederlandse Bruggenstichting
Adres: Lange Kleiweg 34, 2288 GK Rijswijk
Telefoon: 088 7970 727 (di, wo, en do)
www.bruggenstichting.nl

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door CROW en de Gemeente Amersfoort.