Fiets+voetbruggen call for papers

Call for Papers voor het 4de Symposium "Fiets+Voetbruggen" op 1 november 2018 te Amersfoort
Het Platform Fiets + Voetbruggen organiseert het 4de symposium over fiets-voetbruggen door en met u als spreker.

Opzet van het symposium:

- inhoudelijke presentaties van opdrachtgevers, architecten, constructeurs, aannemers, enz.
- na elke voordracht is er gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen
- elk onderwerp over fiets-voetbruggen mag aan bod komen, mits kennisoverdracht leidend is.
 (Het levert punten op voor het Constructeursregister, toehoorder 2 KE's, sprekers 4 KE's).
Callforpapers2018
Fietsbrug Houten, Studiosk-Movares

Werk, waar u trots op bent, kunt u delen met uw vakgenoten.

Uw bijdrage bestaat uit:

-    20 minuten om uw onderwerp nader te bespreken, gevolgd door een 10 minuten
-    durende inhoudelijke discussie.
-    de redactionele pagina’s van het Bruggenblad staan open voor het plaatsen van een artikel van uw hand.

Aanmelden als spreker vóór 1 juli a.s.

Onderwerpen kunnen zijn:
-    in aanbouw of gerealiseerde fiets-voetbruggen in binnen- of buitenland.
-    specifieke oplossingen, vormgeving of detailleringen.
-    toepassing van nieuwe materialen al dan niet in combinatie met bestaande constructiematerialen.
-    uitkomsten van gerealiseerd of onderhanden onderzoek, normering, enz.
In principe kan elk relevant onderwerp worden ingebracht.
Uw voorstel (circa 150 woorden met een aantal afbeeldingen en graag voorzien van uw cv) kunt u sturen naar de secretaris van het Platform fiets + voetbruggen, Heico de Lange, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Keuze door commissie.

De beoordeling van de voorstellen en keuze vindt plaats door de volgende leden van het Platform fiets + voetbruggen:
•    Edwin Megens, voorzitter Platform / Movares
•    Jan de Boer, De Boer DC
•    Joris Smits, TU Delft / RHDHV
•    Tristan Wolvekamp, BAM Infra Consult
•    Ad Wenning, Gemeente Utrecht
Nadat de commissie de ingediende voorstellen heeft beoordeeld, krijgt u uiterlijk op 1 september a.s. bericht of uw voorstel wel of niet is gehonoreerd. Het symposium biedt ruimte voor 4 à 5 voordrachten met bijbehorende discussies.
Deze dag is hèt moment voor u om kennis te delen met uw vakgenoten.
Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om een presentatie te houden, geef deze Call for papers s.v.p. door aan uw collega’s en geef hen ook de datum van dit symposium door.

Platform Fiets + voetbruggen
Nederlandse Bruggenstichting
Adres: Lange Kleiweg 34, 2288 GK Rijswijk
Telefoon: 088 7970 727 (di, wo, en do)