Missie van de Bruggenstichting

De Bruggenstichting is een onafhankelijk kenniscentrum dat zich richt op het vastleggen en uitdragen van kennis over bruggen.

De Nederlandse Bruggenstichting is gehuisvest in het kantoorgebouw van Rijkswaterstaat in Rijswijk.
Adres: Lange Kleiweg 34, 2288 GK Rijswijk
Telefoon: 088 7970 727
www.bruggenstichting.nl

Het kantoor ligt op 2 minuten loopafstand van NS-station Rijswijk en is ook goed te bereiken met de bus en de tram.

Heico de Lange (bureausecretaris)
Telefoon: 088 7970 727

Doelstelling Bruggenstichting
In de statuten van de stichting d.d. 17 mei 2011 is de doelstelling omschreven als:
-    het bevorderen van kennis over-;
-    het inventariseren en documenteren van-;
-    het constructief meewerken aan, uit oogpunt van cultuurhistorie, van stedenbouw en van landschap wenselijk en bovendien mogelijk, behoud en beheer van bruggen in Nederland

ANBI-gegevens

De Bruggenstichting is Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften en donaties aan de Nederlandse Bruggenstichting zijn aftrekbaar voor de belasting.

RSIN/fiscaal nummer: 8012 14 646
IBAN: NL82INGB 0000 058975