Bruggenstichting

Welkom op de website van de Nederlandse Bruggenstichting

Het doel van het platform is het vergroten van de technische en architectonische kwaliteit van Fiets+voetbruggen. Dat wil het Platform bereiken door het verspreiden van kennis over het ontwerp proces in samenwerking met alle betrokken partijen.

Bruggenstichting Young (BY) is opgericht door en voor studenten en young professionals met als doel je netwerk en kennis te vergroten. Daarnaast biedt de jongerenafdeling BY de mogelijkheid voor afgestudeerden om hun afstudeerwerk te promoten.

Platform Bruggen bundelt krachten van alle partijen in de bruggensector. Kennis wordt gedeeld en geborgd en samen worden innovaties versneld die bijdragen aan een efficiëntere en effectievere invulling van de vervangings-, renovatie- en verduurzamingsopgave.

Agenda 22 11

Webinar: Augment and Accelerate Bridge Inspections with Digital Twins

22 Nov 13:00 GMT

Agenda 01 12

IABSE Webinar:
Topic: Bridge Safety and Accessibility Improvements on the Storebælt Link, including a Model for Wind-induced Vehicle Overturning
Time: 1 December 2023, 14-15.30 hrs CET.
Register Now: Click Here (Organised by the Danish Group of IABSE).

Agenda 14 03

14 maart 2024
Bruggendag in de Jaarbeurs in Utrecht
Tijd: 12.00 - 18.00 uur